Als wij uw vordering niet kunnen incasseren (bijvoorbeeld omdat uw debiteur in de loop van het incassotraject failliet wordt verklaard) dan betaalt u ons geen honorarium, maar uitsluitend de eventuele kosten die wij voor uw zaak bij derden hebben gemaakt.

Hierbij moet u denken aan kosten voor de deurwaarder die de dagvaarding en het vonnis heeft betekend of de kosten voor een beslaglegging en het zogeheten griffierecht dat aan de rechtbank moet worden betaald.

Kijk naar onze kostentabel met voorbeelden van tarieven voor buitengerechtelijke werkzaamheden.
Als wij uw vordering wel kunnen incasseren, betaalt u ons (vrijwel) geen honorarium, omdat dit vaak ten laste van uw debiteur kan worden gelegd. Dat geldt ook voor de overige kosten.

Bij kleine vorderingen berekenen we een honorarium dat gelijk is aan de incasso- en proceskosten die ten laste van uw debiteur kunnen worden gelegd.

Bij grotere vorderingen betaalt u ons wel meer aan honorarium, maar dat wordt vrijwel altijd gecompenseerd door de rente die uw debiteur over de vordering moet betalen.

Excuses, deze website kan niet correct worden weergegeven met Internet Explorer 7. U kunt hier uw Internet Explorer upgraden, of gebruik maken van een andere browser zoals bijvoobeeld Firefox of Chrome.