Ons honorarium voor een gerechtelijke procedure staat niet in onze tabel. Dit honorarium is echter gelijk aan het salaris dat bij een kostenveroordeling ten laste van de debiteur komt en daarom kost u dat niets extra. Alleen als de debiteur uw vordering op goede gronden betwist in een procedure, zijn wij gerechtigd om voor de inhoudelijke behandeling een aanvullend honorarium te vragen. Als dit noodzakelijk is, zullen wij uiteraard eerst met u overleggen.

Wij brengen u geen voorschot in rekening voor het starten van een gerechtelijke procedure of het executeren van een verkregen vonnis. U wordt tijdens het incassotraject dus niet met extra uitgaven geconfronteerd. Voor een grote opdracht of bij een gewenste afwijkende behandeling kunnen specifieke prijsafspraken met u worden gemaakt.

Alle tarieven van 3a INCASSO zijn exclusief omzetbelasting. Als u btw-plichtig bent, dan is de door ons in rekening gebrachte omzetbelasting voor u weer verrekenbaar met de fiscus. Daarom brengen wij geen omzetbelasting bij uw debiteur in rekening. Bent u niet btw-plichtig en kunt u de kosten dus niet verrekenen, dan verhalen wij deze uiteraard wel op uw debiteur.


Excuses, deze website kan niet correct worden weergegeven met Internet Explorer 7. U kunt hier uw Internet Explorer upgraden, of gebruik maken van een andere browser zoals bijvoobeeld Firefox of Chrome.